La miezul nopţii

La miezul nopţii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-707-063-1
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 616

DESCRIERE

La miezul nopţii

"Să te aşezi în faţa maşinii de scris sau să iei un creion constituie un act fizic; analogul spiritual al acestuia este să priveşti afară pe o fereastră aproape uitată… Dar uneori fereastra se sparge. Cred că asta, mai mult ca orice, e preocuparea principală a acestei povestiri: ce se întâmplă cu observatorul care stă şi priveşte cu ochii larg deschişi când fereastra dintre realitate şi irealitate se sparge şi cioburile de sticlă încep să zboare?"
Stephen King

Te afli în mâinile lui Stephen King, la dispoziţia minţii sale! Romanele lui îţi vor modifica ritmul inimii… la miezul nopţii, căci acesta este momentul preferat al autorului. Unele ferestre nu ar trebui deschise, dar cine poate să se abţină când este vorba despre un "rege" al genul horror? De această dată, Stephen King a scris o serie de patru romane-nuvele ce îţi furnică pielea. Volumul de faţă le de reuneşte pe primele două: Fereastra secretă, care a fost ecranizată în 2004, avându-l ca protagonist pe Johnny Depp şi Langolierii, care a devenit, încă din 1995, serial de televiziune.
Stephen King a primit în anul 2003 Medalia Fundaţiei Naţionale de Carte pentru contribuţia sa remarcabilă la literatura americană şi Premiul "Bram Stoker" pentru această carte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.