Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Liderul. Faţa ascunsă a excelenţei. O filozofie pentru lideri - comandacarti.ro

Liderul. Faţa ascunsă a excelenţei. O filozofie pentru lideri

Liderul. Faţa ascunsă a excelenţei. O filozofie pentru lideri
-8%
Preț: 23,92 lei
26,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-669-163-2
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 416
Format: 13X20
Categoria: Management

DESCRIERE

Liderul. Faţa ascunsă a excelenţei. O filozofie pentru lideri

Lumea în care trãim se schimbã dramatic sub ochii noştri. Ne schimbã munca şi viaţa de zi cu zi. Ne face, mereu, sã ne punem întrebãri. Ţintim sus, dar, oare, gândim inovator? Cât de realişti suntem şi câte iluzii avem? Ne oferim serviciile şi ne punem în slujba celorlalţi? Preluãm întotdeauna iniţiativa, stãpânindu-ne anxietatea? În esenţã, ne comportãm în viaţa personalã şi în cea profesionalã ca nişte lideri autentici? În aceastã ediţie complet revizuitã a clasicei sale cãrţi, Peter Koestenbaum conceptualizeazã filozofia afacerilor, dezvãluind natura fundamentalã a conducerii în complexa societate contemporanã şi eforturile necesare pentru a deveni şi a rãmâne un lider excepţional. La baza filozofiei sale stã modelul Diamantul Liderului® – o paradigmã care şi provoacã pe manageri sã-ţi metamorfozeze gândirea şi modul de acţiune, pentru a obţine rezultate remarcabile şi a da sens propriei vieţi. Koestenbaum ne oferã o perspectivã pãtrunzãtoare asupra trãsãturilor comune marilor lideri – viziune, realitate, eticã şi curaj – şi identificã strategiile utile tuturor managerilor pentru a dobândi şi sprijini excelenţa personalã şi organizaţionalã. În paginile acestei cãrţi se regãsesc nu doar teoriile autorului referitoare la conducere şi metodele de a pune în practicã aceste teorii în viaţa realã (strategii, tehnici, instrumente), ci şi nenumãrate exemple, ce reflectã provocãrile existente în mediul de afaceri actual. Mai presus de orice, se poate spune cã aceasta este cartea de care managerii au nevoie pentru a deveni lideri autentici.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Management - Cele mai vândute cărți

Created in 0.253 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.