Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Limba si literatura romana. Evaluare curenta. Clasa a VII-a - comandacarti.ro

Limba si literatura romana. Evaluare curenta. Clasa a VII-a

Limba si literatura romana. Evaluare curenta. Clasa a VII-a
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8010-21-2
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 136
Format: 16X23
Categoria: Clasa - VII

DESCRIERE

Limba si literatura romana. Evaluare curenta. Clasa a VII-a. In conformitate cu noua programa scolara.

Acest volum vizează evaluarea curentă în condiţiile concrete din clasă. De aceea, conţine teste ce pot fi aplicate la sfârşitul unei unităţi de învăţare şi subiecte de teză, care sunt conforme noii programe.
Testele au fost gândite modular, acoperind toate conţinuturile din programă, menţionate pe paginile de gardă ale fiecărei unităţi. Celor facultative nu se evaluează şi sunt indicate printr-un asterisc. Relativa independenţă a modulelor, în interiorul testului chiar, face volumul utilizabil pe orice manual alternativ. Pentru aplicarea unui test la sfârşit de unitate, subiectele se pot combina cu subpuncte de la alt test, dacă nu există un corespondent în manualul folosit la clasă. De exemplu, partea de limbă poate fi luată din unitatea 1, partea de comunicare poate fi luată din unitatea 2 şi partea de literatură din unitatea 3. Fiecare test conţine trei părţi:
■limba română şi înţelegrea textului;
* redactarea unui text funcţional sau a unui text care exprimă un punct de vedere propriu;
■elaborarea unei compuneri despre un text literar pe baza unor repere date sau a unor compuneri libere.
Aceste părţi acoperă cele trei domenii ale obiectului: limba română, comunicarea şi literatura, care pot fi evaluate şi separat, fiindcă fiecare parte a testului are 90 de puncte, acordându-se din oficiu 10 puncte. Dacă testul este aplicat la sfârşitul unităţii de învăţare, nota se obţine însumând punctele obţinute la fiecare parte (din cele 100 de puncte alocate) şi împărţind rezultatul la 30. Timpul de lucru pentru un asemenea test este de două ore. Se poate aplica şi în două ore de curs separate.
Baremele de corectare şi soluţiile la exerciţiile propuse se găsesc doar în volumul profesorului. Elevul trebuie să apeleze la profesor, dacă doreşte să ştie cu certitudine soluţia unei cerinţe. Este bine chiar ca testele să fie păstrate la şcoală pentru a evita o rezolvare anterioară a subiectelor. De asemenea, pentru aceleaşi conţinuturi se poate da lucrarea pe mai multe rânduri, alegându-se teste diferite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.