Limba si literatura romana - Manual pentru clasa VII

Limba si literatura romana - Manual pentru clasa VII
-12%
Preț: 28,16 lei
32,00 lei (-12%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Categoria: Clasa - VII

DESCRIERE

Manualul de Limba și literatura română pentru clasa a VII-a a fost declarat câștigător în urma evaluării calitative CNEE. 

Elaborat în concordanţă cu programa școlară, propune o viziune nouă, texte ofertante, descoperire eficient dirijată a noilor conținuturi, precum și aplicații diverse și consistente.

E un manual proaspăt, care propune învăţarea prin joc, fără să facă însă rabat de la rigoarea ştiinţifică. Provocarea noastră a fost să îmbinăm rigoarea ştiinţifică cu respectarea cerinţelor programei, dar şi cu dorinţa noastră de a propune un manual pe care elevii să-l iubească şi după care să înveţe cu drag. Eu m-am ocupat de partea de selecţie a textelor literare şi non-literare, cu tot ceea ce presupune acest capitol. Am ales texte atât din literatura clasică, dar şi modernă, care să răspundă sensibilităţii copilului de azi. Sunt texte de Nichita Stănescu, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolae, alături de Matei Vişniec. Cineva m-a întrebat dacă avem poze. Da, avem. Este o carte prietenoasă cu elevii, le va aduce bucurie!", declară prof. Diana-Cătălina Popa, autor al manualului Intuitext de Limba și literatura română.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.029 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.