Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
LOTERIE - comandacarti.ro

LOTERIE

LOTERIE
Preț: 39,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 320
Format: 12.5x20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Public tintã: iubitori de literaturã contemporanã de calitate, cititori care preferã romane ce dezvãluie adevãrul crud al lumii actuale, într-o manierã plinã de umor; cei pasionati de cãrti ale unor autori precum: Sandro Veronesi, Rosa Montero, Kazuo Ishiguro, Peter Mayle. Argumente cheie pentru vânzãri: personaje reale, bine creionate, complexe si pline de viatã; scriiturã simplã si captivantã, plinã de veridicitate si de întelepciune, un amestec între observatia plinã de acuitate si intuitie. În romanul ei de debut, Patricia Wood redefineste subtilitatea în cuvinte de o silabã. Romanul Loterie e aur curat. JACQUELYN MITCHARD Prezentare serie / colectie: Colectia RAO Contemporan are o traditie respectabilã în cadrul publicatiilor Editurii RAO, aniversând, în anul 2009, 16 ani de la lansare. Pânã în acest moment, colectia cuprinde peste 50 de titluri, aducând în prim-plan autori din literatura contemporanã atât consacrati, cât si debutanti, care au cunoscut afirmarea începând cu anii 1960 si pânã în zilele noastre. Criteriul alegerii lor este calitatea scriiturii, care oferã o garantie a rezistãrii în timp pe piata editorialã. Sunt autori care au inovat arta narativã prin romanele lor, chiar dacã unii dintre ei sunt încã foarte tineri. Efortul le-a fost recompensat de cele mai multe ori cu premii importante ale criticii internationale, pregãtitã, din câte se pare, sã recunoascã valoarea în literatura contemporanã. Prezentare titlu: Numele meu este Perry L. Crandall si nu sunt retardat. Loterie este un roman remarcabil despre sansã si noroc. Coeficientul de inteligentã al lui Perry nu este prea mare, dar el nu e idiot. Bunica l-a învãtat tot ce trebuia sã stie ca sã supravietuiascã: l-a învãtat sã-si noteze informatiile pentru a nu le uita. L-a învãtat sã joace la loto în fiecare sãptãmânã. Si, mai presus de orice, l-a învãtat în cine sã aibã încredere. Când buni moare, Perry rãmâne singur la vârsta de treizeci si unu de ani. Apoi, câstigã 12 milioane de dolari la Loteria StatuluiWashington, descoperind cã, dintr-odatã, are multe rude si cã norocul lui s-a schimbat foarte mult. Subtil si amuzant, romanul Loterie îi va tine pe cititori în suspans pânã la ultima paginã, fãcându-i sã se întrebe dacã norocul care a dat peste Perry poate sã tinã piept acestei lumi periculoase. Dar, sã nu-l subestimãm niciodatã pe Perry L. Crandall! Prezentând de-a lungul paginilor atât personaje josnice, cât si personaje grandioase, Loterie este un roman despre încredere, loialitate si diferente, care vã va împlini toate asteptãrile. Prezentare autor: Patricia Wood este doctorand la Universitatea din Hawaii. Cercetãrile ei s-au axat pe educatie si studiul deficientelor si al diversitãtii. Romanul Loterie este inspirat de munca ei, precum si de câteva evenimente din viata sa, inclusiv câstigarea Loteriei Statului Washington de cãtre tatãl ei. Locuieste cu sotul pe Orion, o barcã ancoratã în Ko Olina, Hawaii. Acesta este primul sãu roman.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Beletristica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.