Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Managementul şi valorile - comandacarti.ro

Managementul şi valorile

Managementul şi valorile
-8%
Preț: 12,88 lei
14,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-669-047-4
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 152
Format: 13X20
Categoria: Carti - Cheie

DESCRIERE

Managementul şi valorile

Credeţi că tot ceea ce se întîmplă la dvs. în firmă - la nivelul eficienţei muncii, de pildă, sau al relaţiilor interumane - sînt lucruri fireşti? Atunci bănuiesc că atît angajaţii, cît şi directorii sau proprietarii firmei au îndepărtat de ceva timp anxietatea, nesiguranţa sau tensiunile - din sinea lor sau dintre ei. Iar pe deasupra, schimbările - fie ele tehnologice, sociale, economice sau personale - cu care se confruntă o lume întreagă nu au luat pe nepregătite organizaţia dvs. Aţi avut o metodă eficientă prin care să contracaraţi efectele negative ale acestora. Dar dacă nu este aşa, dacă aveţi nevoie de o strategie care să ducă atît la creşterea calităţii serviciilor sau produselor pe care le oferiţi, cît şi a calităţii vieţii şi a veniturilor tuturor persoanelor implicate în organizaţie, atunci cartea de faţă este tocmai ceea ce căutaţi.
Ea oferă un plan practic pentru un mod de lucru care să asigure reuşita tuturor - proprietari, acţionari, angajaţi, clienţi şi comunitate. Stabilirea unui scop şi a unor valori comune la nivelul organizaţiei creează condiţiile pentru o descentralizare eficientă a deciziilor. Creează un model de cultură organizaţională care să aducă echilibru într-o lume care - încet, dar sigur - începe să-şi dea seama că, de unul singur, cîştigul material nu este o valoare.

Dr. Ken Blanchard şi-a obţinut licenţa în Ştiinţe ale guvernării şi Filozofie la Cornell University, în Sociologie şi Counselling la Colgate University şi doctoratul în Administraţie şi Management la Cornell. Este membru al National Training Laboratories (NTL). Este un autor, vorbitor şi consultant de afaceri de renume mondial. Binecunoscuta lui carte Manager la minut, scrisă în colaborare cu Spencer Johnson (apărută la Curtea Veche Publishing în 2001), se află încă pe listele celor mai bine vîndute cărţi ale revistelor New York Times şi Business Week, la 15 ani de la publicare, alături de lucrările sale mai recente. "Managementul prin Valori" (MPV) întruchipează întreaga sa filozofie de conducere şi management. Ca vorbitor, Ken Blanchard a primit cele mai înalte recunoaşteri posibile: premiul Golden Gavel al organizaţiei Toastmasters International şi Council of Peers Award of Excellence (CPAE) din partea Asociaţiei Naţionale a Vorbitorilor. Firmele lui, Blanchard Training and Development Inc. - o firmă de instruire şi consultanţă, fondată împreună cu soţia sa, Marjorie - şi Blanchard Solutions au lucrat cu multe dintre cele mai importante companii Fortune 500 şi cu întreprinderi aflate în expansiune rapidă. Familia Blanchard trăieşte la San Diego.

Dr. Michael O'Connor este fondatorul centrului Managing by Values şi creatorul procesului MPV, rezultatul a peste 25 de ani de cercetări în domeniile comportamentului personal, de grup şi organizaţional. Rolul lui poate fi descris cel mai adesea prin termenii: "antrenor executiv", "maestru consultant pentru consultanţi" "sau "maestru instructor pentru instructori". Michael O'Connor are trei decenii de experienţă în conducerea de conferinţe şi seminarii, în conceperea de programe şi materiale de instruire şi în consultanţă la nivel mondial în domenii cum sînt conducerea, soluţionarea conflictelor, gestiunea comportamentului, dezvoltarea valorilor şi schimbarea organizaţiilor. Pe lîngă munca sa ca director de servicii de consultanţă al centrului Managing by Values, O'Connor este fondator şi secretar al comitetului Life Group of Companies - un grup de afaceri familiale. Trăieşte alături de soţia sa, Mary Ann, în Naples, Florida.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.023 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.