Manualul secret | Rase inteligente - Emil Strainu

Manualul secret | Rase inteligente - Emil Strainu
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-90100-4-4
Anul publicării: 2020
Pagini: 336

DESCRIERE

Într-o perioadă în care contactele cu civilizațiile extraterestre par să nu mai constituie un subiect tabu, apariția unei cărți care să prezinte principalele rase de extratereștri cunoscute era cumva așteptată. Autorul care să aducă această informație inedită publicului român era cumva de la sine înțeles: generalul bg. (rez.) Emil Străinu, cel mai cunoscut specialist român în domeniul ufologiei, radiolocației, armelor geofizice, climatologice și psihotronice. 

În cercurile restrânse ale ufologilor și ale serviciilor secrete însărcinate cu monitorizarea interacțiunilor extratereștrilor cu pământenii era cunoscut de multă vreme Manualul secret al contactelor cu rasele inteligente extraterestre, un material de lucru realizat de KGB în anii 1930 pentru pregătirea agenților din teren și actualizat de-a lungul vremii. Manualul secret a circulat în mai multe versiuni și în mai multe limbi străine; dr. Emil Străinu le-a studiat pe toate și a efectuat, pentru lucrarea față, o sinteză a acestor variante, ilustrată cu imagini în premieră ale diverselor rase de extratereștri.

În partea a doua a acestei cărți, accentul este pus pe analiza informațiilor legate de experimentul Philadelphia și proiectul Montauk, cu scopul de a discerne adevărul din spatele manipulării realizate decenii întregi prin intermediul mass-mediei și al serviciilor secrete americane.

Lucrarea conține și o inserție color – imagini care vă vor surprinde negreșit!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.037 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.