Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Marele dicţionar vizual în 5 limbi (româna-engleza-franceza-spaniola-germana) - comandacarti.ro

Marele dicţionar vizual în 5 limbi (româna-engleza-franceza-spaniola-germana)

Marele dicţionar vizual în 5 limbi (româna-engleza-franceza-spaniola-germana)
-7%
Preț: 185,07 lei
199,00 lei (-7%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 1086
Format: 23x28

DESCRIERE

Marele dicţionar vizual în 5 limbi (româna-engleza-franceza-spaniola-germana) 32, 000 de cuvinte în fiecare limbă 6, 000 de ilustraţii 800 de teme Cel mai mare dicţionar vizual din lume! Vândut în peste 6 milioane de exemplare! Quebec America a creat Dicţionarul Vizual în 1982. De atunci, acest dicţionar a cunoscut o carieră impresionantă pe piaţa de carte, fiind vândut într-un tiraj de peste 6 000 000 de exemplare. Tradus în 26 de limbi şi prezent pe toate continentele, a devenit simbolul cunoaşterii în toată lumea. Marele dicţionar vizual este o mărturie a acestei experienţe, oferind un conţinut mai bogat şi mai spectaculos. Fără nici un dubiu, este cel mai cuprinzător şi mai credibil dicţionar publicat vreodată. Astăzi, în epoca mondializării şi a Internetului, ediţia multilingvă a Marelui Dicţionar Vizual oferă acces privilegiat şi concomitent la cinci limbi vorbite în lumea occidentală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.293 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.