Matematică - Manual pentru clasa a V‑a

Matematică - Manual pentru clasa a V‑a
-12%
Preț: 28,07 lei
31,90 lei (-12,01%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 232
Categoria: Clasa - V

DESCRIERE

  • Peste 1400 de exerciții și probleme, inclusiv probleme rezolvate.
  • Metode clasice, învățarea prin descoperire, învățarea prin cooperare, problematizarea și rezolvarea de probleme.
  • Conținuturile pornesc de la realitatea înconjurătoare și fac apel la abordări interdisciplinare (Matematica în Geografie, Matematica în Științele Naturii, Matematica în magazine etc.).
  • Suport pentru activități remediale, de fixare sau de progres, prin intermediul secțiunii Exersezi și corectezi.
  • Probele de evaluare elaborate la sfârşitul fiecărei unităţi de învăţare conţin itemi de diverse tipuri (obiectivi, semiobiectivi şi subiectivi) + sugestii de fixare, remediere și progres.
  • Ghid pentru profesor: structura fiecărei lecții îi sugerează profesorului o abordare didactică, iar anumite probleme, în funcție de interesul elevilor, îl ajută să dezvolte o anumită temă sau să introducă noțiuni noi, necuprinse în programa școlară.

Manualul școlar este conceput din perspectiva educației centrate pe elev. Întregul conținut al manualului asigură implicarea activă și conștientă a elevului în propria sa formare intelectuală și socio-emoțională. Problemele rezolvate reprezintă un adevărat sprijin în demersul de învățare a matematicii.

Activitățile de predare-învățare, tehnicile și instrumentele de evaluare sunt gândite și construite în funcție de competențele care trebuie dezvoltate elevilor, precum și de relevanța lor în viața cotidiană. Manualul de matematică promovează exersarea obișnuinței de a recurge la modele matematice în abordarea unor situații cotidiene sau pentru rezolvarea unor probleme practice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.028 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.