Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Mică enciclopedie de artă universală - comandacarti.ro

Mică enciclopedie de artă universală

Mică enciclopedie de artă universală
-7%
Preț: 41,76 lei
44,90 lei (-6,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 54
Format: 13x19

DESCRIERE

Mică enciclopedie de artă universală O lucrare destinată tuturor iubitorilor de artă, atât profesioniştilor în materie, cât şi publicului larg. Rod al efortului susţinut al celor doi autori, Vasile Florea şi Gheorghe Syekely, "Mică enciclopedie de artă universală" apare la editura noastră într-o ediţie îmbunătăţită, actualizată, incluzând reperele esenţiale ale fascinantului univers al artei. Condiţiile grafice de excepţie, calitatea tipografică şi caracterul concis al scriiturii fac din acest volum o apariţie de referinţă în programul nostru editorial. Lucrarea include scurte prezentări biografice ale maeştrilor artei universale, însoţite de comentarii succinte despre operele lor reprezentative, cât şi o trecere în revistă a principalelor stiluri, curente, mişcări şi grupări artistice, oferind astfel cititorului o viziune de ansamblu a artelor plastice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

185,91 lei
199,90 lei (-7%)
185,91 lei
199,90 lei (-7%)
Created in 0.045 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.