Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Minighidul experţilor pieţei - comandacarti.ro

Minighidul experţilor pieţei

Minighidul experţilor pieţei
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-722-037-7
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 208
Format: 12 x 17 cm
Categoria: Marketing

DESCRIERE

Minighidul experţilor pieţei

 

Sfaturi de la cei mai experimentaţi traderi

 
Minighidul experţilor pieţei face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica susținut de Erste Asset Management.
 
În Minighidul experților pieței, Jack Schwager evidențiază lecțiile învățate pe parcursul realizării nenumăratelor interviuri cu unii dintre cei mai buni traderi ai lumii. Cartea detaliază mentalitatea și procesele aplicate de aceștia, oferind idei din interior pe care toți traderii ar trebui să le găsească utile pentru a-și îmbunătăți abilitățile de tranzacționare și rezultatele. Fiecare capitol se axează pe o anumită temă esențială pentru succesul pe piață și descrie modul în care toți jucătorii pot ajunge la rezultate notabile prin încorporarea trăsăturilor relevante, a comportamentelor și a filozofiilor experților pieței în propriul mod de tranzacționare.
 
Depășind clar limitările înguste ale majorității cărților despre investiții, Minighidul experților pieței se concentrează pe valoarea înțelegerii sinelui în contextul investițiilor de succes. Pentru a avea parte de o vedere în profunzime a artei investiționale și a modului de adoptare a practicilor profesioniştilor de top, minighidul lui Schwager este unul dintre cele mai bune și amuzante ghiduri existente. Jack Schwager a scris unele dintre lucrările clasice din domeniul investițiilor, iar această ultimă carte este posibil să fie cea mai bună dintre toate.
 
Cărțile sale m-au influențat foarte mult pe vremea când eram un trader la început de drum. Încă le mai citesc şi azi pentru a-mi reaminti lecțiile greu învățate, dar şi pentru inspirațe nouă. Este legendară abilitatea lui Schwager de a păcăli cei mai buni traderi să-şi dezvăluie metodele, iar minighidul de față distilează aceste lecții într-un set amănunțit, organizat şi fascinant pe care eu îl voi oferi fiecărui trader aspirant pe care-l cunosc.
 
COLM O'SHEA, cofondator şi CIO, COMAC Capital LLP
 
Niciun autor nu a mai creat o arhivă atât de bogată de materiale tipărite despre specularea pieței precum Jack Schwager. O întreagă generație de speculatori îi este datoare seriei Experții Pieței şi lui Jack măcar pentru o parte din succesul înregistrat... Minighidul experților pieței prezintă dimensiuni cu totul noi, pe care doar Jack Schwager le-ar fi putut extrage din interviurile sale ample, cu mai marii tranzacționării.

 

PETER L. BRANDT, trader

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.327 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.