Mircea Ganga-Probleme rezolvate din manualele de matematica pentru clasa a IX-a

Mircea Ganga-Probleme rezolvate din manualele de matematica pentru clasa a IX-a
-5%
Preț: 23,75 lei
25,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-8222-29-8
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 488
Format: 16X23
Categoria: Clasa IX

DESCRIERE

MIRCEA GANGA-IX CULEGERE
Prefaţă
Culegerea de faţă conţine rezolvările problemelor din cele două manuale pentru clasa a IX-a publicate de autor: trunchi comun (TC) şi trunchi comun + curriculum diferenţiat (TC+CD). Lucrarea este structurată similar manualului cel mai bogat îri informaţii, TC+CD.
Fiecare capitol debutează cu un paragraf în care sunt incluse principalele rezultate teoretice care se găsesc în manualul TC+CD, iar, în unele cazuri, acestea sunt dezvoltate (vezi coliniaritate şi concurenţă etc).
Cel de al doilea paragraf al fiecărui capitol conţine enunţurile problemelor propuse în cele două manuale (acolo unde manualul TC are alte probleme, am marcat acest lucru scriind „DIN (TC)"). în fine, după enunţurile problemelor urmează rezolvările acestora. Culegerea conţine şi alte probleme care nu au fost incluse în manuale, din cauza spaţiului restrâns oferit.
Cartea se constituie într-un suport deosebit de util pentru elevi în înţelegerea şi asimilarea chestiunilor abordate.
Autorul

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.029 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.