Ne pregatim pentru evaluare – clasa I

Ne pregatim pentru evaluare – clasa I
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-514-115-5
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 96
Format: 16,5x23,5 cm

DESCRIERE

Ne pregatim pentru evaluare – clasa I - Teste pentru recapitulare finala clasa I. Teste pentru evaluarea initiala clasa a II-a. Limba si literatura romana. Matematica. Stiinte ale naturii

Lucrarea are ca principal obiectiv exersarea cunoştinţelor de limba română şi matematică atât prin obişnuirea şcolarului mic cu folosirea achiziţiilor sale anterioare, cât şi prin dobândirea altora noi, în demersul didactic.
Pornind de la ideea că „a învăţa să citeşti este o problemă a întregii vieţi”, prezenta lucrare intenţionează să înlesnească, încă de la început, învăţarea activă şi motivată a unora dintre instrumentele esenţiale ale activităţii intelectuale, să stimuleze dezvoltarea deprinderilor de comunicare a gândurilor, a ideilor şi a sentimentelor, corect, logic, coerent şi concis.
Prezentul caiet plasează pe elev în contact cu obiecte, fenomene, situaţii şi trăiri familiale plăcute lumii sale, animale, plante, munci şi meserii, atitudini faţă de propria persoană şi faţă de ceilalţi.
Prin secvenţele de lectură şi prin exerciţii s-a avut în vedere şi realizarea unei directe şi permanente legături a învăţării citirii cu dezvoltarea gândirii şi a vorbirii elevului.
Copilul de clasa I intră şi în lumea matematicii, o lume captivantă, plăcută multor copii. De la elementele prematematice se trece la matematica de zi cu zi: numeraţia 0-10, operaţiile de adunare şi scădere, comparaţii, compuneri, descompuneri apoi numeraţia 10-100, probleme, jocuri. Noua Lege a învăţământului precizează că în ciclul primar, curriculum-ul naţional se axează pe opt domenii de competenţe cheie care determină profilul de formare al elevului.
Prezentul caiet vizează cu preponderenţă formarea competenţelor de comunicare în limba română, competenţe de bază de matematică şi ştiinţe, competenţe de a învăţa să înveţi, fiind un instrument util în perioada recapitulării finale a clasei I şi în perioada evaluării iniţiale din clasa a II-a, oferind modele de teste necesare ambelor perioade amintite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.