Ofensiva Iudaismului asupra Romaniei

Ofensiva Iudaismului asupra Romaniei
Preț: 38,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 973-86482-4-6
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 431
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

Şi această lucrare, ce are caracter de studiu istorico-politic, a făcut obiectul unor repetate ediţii actualizate, re­do­cu­men­tate, ajungând la a 4-a ediţie de când a fost publicată prima dată, în anul 2004. Informaţiile, deşi în mare parte ne­cu­nos­cute publicului până la publicare, sunt coroborate din surse strict autentice, oficiale chiar, uneori, dar ţinute în umbră şi cunoscute numai de specialiştii din econo­mie şi securitate strategică.

 

„Ofensiva iudaismului asupra României… Autorul este astfel la a doua carte pe acest subiect şi, personal, le apreciez pe amândouă pentru informaţiile adunate, pentru onestitatea comentariului. Îl cunosc şi pe autor: o persoană modestă, deloc veleitară, inteligentă, cu simţul înnăscut al dreptăţii, al justiţiei, care a avut ocazia să cunoască în mod nemijlocit mafia evreiască beneficiară a aşa-zisei pri­va­tizări din România de după 1990. În realitate, această privatizare a însemnat fie distrugerea economiei româneşti, fie înstrăinarea a ceea ce nu s-a distrus. Iar printre străinii beneficiari ai acestei «privatizări», cei mai mulţi şi mai generos răsplătiţi de guvernanţii români au fost «investitorii» evrei…“

Ion Coja – Protocoalele Kogaionului

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.033 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.