Razboiul nevazut al evreilor sionisti cu romanii

Razboiul nevazut al evreilor sionisti cu romanii
Preț: 38,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 973-86945-9-0
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: V
Pagini: 368
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

Există deja o înţelegere între guvernele României şi Israelului semnată în 1994, prin care România este gata să ofere găzduire unui număr de 300. 000 (trei sute de mii) de refugiaţi evrei din Israel. Cunoscute fiind ameninţările şi primejdiile cu care se confruntă statul Israel, este de înţeles că autorităţile israeliene îşi iau asemenea măsuri de prevedere... 
        Din păcate, avem motive să credem că această teză, falsă, mincinoasă, a participării românilor la Holocaustul antievreiesc urmăreşte deopotrivă să facă posibilă revenirea în România a unor importante contingente evreieşti, evrei pe care societatea românească să-i accepte fără nici o rezervă, cu sentimentul de căinţă pentru faptele părinţilor noştri, cu sentimentul că evreii, prin suferinţele îndurate de la români, şi-au dobândit drept de cetate pe pământul românesc! Această strategie produce semne şi dovezi tot mai vizibile, pe care conştiinţa publică românească nu le mai poate ignora...” 

ION COJA
Uniunea Vatra Românească

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.