Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Păţaniile sărmanului Blaise - comandacarti.ro

Păţaniile sărmanului Blaise

Păţaniile sărmanului Blaise
-8%
Preț: 6,90 lei
7,50 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8271-51-4
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 128
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Păţaniile sărmanului Blaise

Nimeni mai bine decât contesa de Segur nu a cunoscut, înţeles şi zugrăvit lumea minunată a copiilor. A ştiut să prezinte candoarea, bunătatea şi generozitatea lor, calităţi ce aduc bucurie familiei, înainte ca ele să fie ştirbite de lupta aspră pentru existenţă. Ea a fost dornică să insufle cititorului interes pentru activităţile lor mărunte şi gândurile lor, să descrie gesturile lor amuzante şi exprimările neafectate.

Un univers „roz”, fără îndoială, dar nu searbăd, nici dulceag şi întotdeauna adevărat, universul Eternei Copilării, chiar şi atunci când ea este defavorizată de soartă.
„Necazurile Sofiei”, „Vacantele”, „Un dracusor”, „Memoriile unu magar”, „Hanul”, „Generalul Durakin" fac parte din patrimoniul literaturii universale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

5,53 lei
6,50 lei (-14,92%)
13,80 lei
15,00 lei (-8%)
7,36 lei
8,00 lei (-8%)
Created in 0.308 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.