Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Revitalizarea corporatiei. Cum reusesc liderii sa produca schimbarea - ComandaCarti.Ro

Revitalizarea corporatiei. Cum reusesc liderii sa produca schimbarea

Revitalizarea corporatiei. Cum reusesc liderii sa produca schimbarea
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 328
Format: 14,5 x 20,5 cm
Categoria: Management

DESCRIERE

Revitalizarea corporatiei - Jonas Ridderstrale.

Revitalizarea corporaţiei continuă Colecţia de Leadership, un proiect realizat în parteneriat cu Ziarul Financiar şi susţinut de Coca-Cola Hellenic.

Revitalizarea corporaţiei aduce în prim-plan necesitatea şi rolul schimbării. Înţeleasă de cele mai multe ori ca o piedică ce trebuie depăşită, schimbarea este de fapt un proces, iar Ridderstråle şi Wilcox arată cum poate fi produsă şi gestionată, scopul fiind ca afacerea să ţină pasul cu ce se întâmplă în lumea reală.

Schimbarea, spun cei doi autori, nu poate fi evitată, pentru că în realitate ea este singura opţiune. Pentru ca schimbarea să fie în bine şi să reziste probei timpului, compania trebuie să fie revitalizată. Un suflu nou nu vine ca urmare a restructurărilor sau reorganizărilor nesfârşite, pentru că toate astea înseamnă de fapt reducere. Ridderstråle şi Wilcox propun modelul de leadership al schimbării 3I: imagine de ansamblu, implicare şi implementare.

Strategia 3i aduce laolaltă oameni şi proiecte care schimbă faţa unei organizaţii, leadershipul fiind nu doar arta navigării în apele tulburi ale surprizelor, ci şi arta de a fi surpriza.

Unele cărţi de afaceri răspund la întrebarea: de ce? Altele îţi spun cum. Într-un mod unic şi plin de forţă, Revitalizarea corporaţiei explică de ce trebuie să adoptaţi schimbarea şi cum să o faceţi.

"Climatul de muncă se schimbă permanent, iar ritmul acestei schimbări nu dă semne de încetinire. Ideile din această carte au reprezentat temelia muncii noastre şi au avut un impact major." Roy White, Vicepreşedinte, Resurse Umane, Sony Europe

"Ridderstråle şi Wilcox au scris o carte importantă despre leadership şi schimbare. Liderii creează schimbarea, managerii menţin un statu-quo. Liderii provoacă firma să se schimbe, înainte ca schimbarea să devină ultimul remediu pentru supravieţuirea ei. Cartea arată cum putem îndeplini aceste sarcini dificile. O reţetă vitală pentru toate companiile şi o lectură plăcută." Richard W. Beatty, profesor de Leadership al Resurselor Umane, Rutgers University

"Autorii şi-au propus să scrie o carte în egală măsură antrenantă şi practică – şi au reuşit. Revitalizarea corporaţiei este scrisă într-un stil agreabil, accesibil şi, în acelaşi timp, convingător. Orice lider care doreşte să schimbe ceva în cadrul unei organizaţii ar trebui să citească această carte." Paddy Miller, profesor de Management al Personalului, University of Navarra


Cuprins:

PARTEA ÎNTÂI: DE CE – UN MOD REVITALIZANT DE A GÂNDI

1. Dincolo de războiul talentului

2. Să ne apropiem

3. În căutarea surprizei

4. Energia excelenţei

5. Leadership revitalizant

6. Doborâţi de management

7. De la bal la spital

8. Punctul de echilibru

9. Decizia disociată

10. Termocentrala oamenilor

11. Construcţia campusului de competenţe

12. Crearea clinicii de încredere

13. Înfiinţarea catedralei curajului

PARTEA A DOUA: CUM – REVITALIZAREA ACŢIUNII

14. I-urile revitalizării

15. Imaginea de ansamblu

16. Elemente ale imaginii de ansamblu

17. Implicarea

18. Elemente ale implicării

19. Implementarea

20. Elemente ale implementării

21. Noi, cei din linia întâi

22. Cum să dezvoltăm lideri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.