Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Sangele negru - comandacarti.ro

Sangele negru

Sangele negru
Preț: 29,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-1032-27-6
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 544
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Sangele negru

Totul se petrece într-un orăşel de provincie, în vremea în care Primul Război Mondial lasă în urmă nenumărate victime, iar revoltele izbucneau din ce în ce mai des. Departe de front domnesc prostia şi josnicia umane. Un profesor pe nume Cripure, personaj patetic în ciuda aparenţelor sale burleşti, devine, aşadar, o victimă a istoriei. I se ia totul, chiar şi onoarea, şi nu îi mai rămâne nimic de făcut decât să se refugieze în moarte. Sângele negru conferă o dimensiune inedită romanului francez şi este una dintre capodoperele literare ale anilor 1930. Louis Guilloux (Saint-Brieuc, 1899-1980), prieten apropiat cu Albert Camus şi Andre Gide, a primit în 1967 Grand Prix National des Lettres şi Grand Prix de Litterature, acordat de Academia Franceză, pentru întreaga sa operă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Beletristica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.