Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Scoala Eterna - comandacarti.ro

Scoala Eterna

Scoala Eterna
-6%
Preț: 6,58 lei
7,00 lei (-6%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 130
Format: 13x20

DESCRIERE

Scoala Eterna

De câte ori îmi amintesc de copilărie, trăiesc o mare sărbătoare. în lumina ei, dragi copii, vă dăruiesc din inimă o carte - zic eu, cea mai aleasă bucurie sufletească.
Cartea aceasta este clădită din sentimente, nu este înălţată doar pe bucurii, ci şi pe dureri uneori sau îndurerări, nu numai pe împliniri, ci şi pe speranţe deşarte, iluzii sfărâmate, idealuri neatinse. Cartea nu este îndreptar de viaţă, ci un sfat din partea unui om mai în vârstă, care a trăit şi a văzut multe. Şi bune şi rele. Şi care doreşte să vă înfăţişeze ce este bun, frumos, înalt şi deci folositor în viaţă precum şi faţa întunecată a răului atât de dăunător. Vor apărea, pe rând, fapte ale unor copii ca voi, petrecute în familia de acasă sau în cea de la şcoală; parcă precum basmele şi legendele, cu întâmplări din vremuri de demult. Ori chiar din lumea vieţuitoarelor necuvântătoare sau a lucrurilor neînsufleţite, aşa cum ne-o arată faţa fabulei „nevinovate ".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

12,22 lei
13,00 lei (-6%)
10,34 lei
11,00 lei (-6%)
7,52 lei
8,00 lei (-6%)
19,74 lei
21,00 lei (-6%)
9,40 lei
10,00 lei (-6%)
6,11 lei
6,50 lei (-6%)
Created in 0.309 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.