Spaniola intensiva (B1-B2)

Spaniola intensiva (B1-B2)
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-568-073-2
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 352
Format: 16x23
Categoria: Limba spaniola

DESCRIERE

Spaniola intensiva (B1-B2)

Conceputa ca material de studiu in "regimurile cu/fara profesor" si punand accentul pe intelegerea spaniolei curente si colocviale, motiv pentru care substanta celor 20 de unitati de studiu o constituie, preponderent, dialogul (cu exceptia unitatilor afectate studiului culturii si civilizatiei iberice dar si celei sud-americane, in care, prin texte scurte, este abordata o tematica de actualitate: obiceiuri, sarbatori, gastronomie, timp liber), "Spaniola intensiva" se adreseaza unui public larg, incepatori sau initiati. Iar daca pentru cei dintai lucrarea se constituie intr-un ghid fundamental al studiul spaniolei, celei de-a doua categorii de cursanti volumul ii pune la dispozitie o multitudine de posibilitati de a-si consolida si completa cunostintele de limba.
Lectiile beneficiaza de o configuratie recurenta (text; lexic; fixarea noilor structuri; verificarea intelegerii textului prin aplicatii; gramatica; aplicatii de repetare si fixare a noutatilor; exercitii in regimul "cu profesor"), iar problematica specifica gramaticii isi afla dezvoltari comprehensibile, fiind predata clar si concis si sustinuta de aplicatii suplimentare, numeroase si variate ("teste periodice de autoevaluare", la fiecare 4 unitati de studiu, si un "test de autoevaluare finala"), care asigura o recapitulare si o fixare a cunostintelor prezentate, de o CHEIE A EXERCITIILOR si, in cele doua anexe, de un GLOSAR LEXICAL (pe unitati de studiu), respectiv de o SISTEMATIZARE A CONJUGARII VERBELOR.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.