Stiinta, religia si cautarea vietii inteligente extraterestre - David Wilkinson

Stiinta, religia si cautarea vietii inteligente extraterestre - David Wilkinson
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786069433416
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 386
Categoria: Science Fiction

DESCRIERE

O strălucită analiză a ipotezei existenței unor alte ființe inteligente, o ipoteză mai greu de acceptat de către noi, dar care ar putea fi dovedită într-o bună zi de descoperirile făcute în cadrul SETI. David Wilkinson a studiat îndelung, analizând în profunzime consecințele unei asemenea descoperiri asupra credinței în Dumnezeu. Acesta este adevăratul dialog dintre știință și religie, așa cum ar trebui el să fie.

– Andrew Briggs, profesor în domeniul
nanomaterialelor la Universitatea Oxford

 

Este șansa bisericii să aibă o persoană precum David Wilkinson, cu o judecată atât de profundă și o cunoaștere atât de vastă – deopotrivă în domeniul științei, cât și cel al tehnologiei –, și care să ne poată sluji drept călăuză.

– Sir Arnold Wolfendale, al 14-lea Astronom Regal,
membru al Societății Astronomice Regale

 

Ipoteza existenței ființelor extraterestre inteligente este fascinantă și, în același timp, provocatoare. Cartea lui David Wilkinson ne oferă o discuție detaliată și cuprinzătoare cu privire la problemele pe care această ipoteză le implică din punct de vedere fizic, biologic și teologic, o discuție care consider că va fi foarte instructivă pentru mulți dintre noi.

– rev. dr. John Polkinghorne,
Cavaler al Imperiului Britanic,
membru al Societății Astronomice Regale

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.029 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.