Studiul China

Studiul China
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8080-75-8
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 528
Format: 13x20

DESCRIERE

Cel mai complet studiu despre nutriţie realizat vreodată, cu implicaţii extraordinare asupra dietei, pierderii în greutate şi sănătăţii pe termen lung

Ştiinţa o spune limpede. Rezultatele obţinute de studiile ştiinţifice sunt indubitabile. Schimbă-ţi dieta alimentară şi redu-ţi astfel dramatic riscul de a face cancer, de a te îmbolnăvi de inimă, de diabet sau de obezitate.

În ciuda măsurilor luate, sănătatea Americii se degradează de la o zi la alta. Deşi cheltuim mai mulţi bani pe cap de locuitor pentru îngrijirea sănătăţii decât orice altă societate din lume, două treimi dintre americani sunt supraponderali, iar peste 15 milioane sunt diabetici, numărul lor crescând cu mare viteză. Bolile de inimă au o incidenţă la fel de mare ca acum treizeci de ani, iar războiul împotriva cancerului, declanşat în anii ‘70, s-a dovedit a fi un eşec lamentabil. Jumătate din americani au o problemă de sănătate care necesită prescrierea de medicamente în fiecare săptămână, şi peste 100 de milioane de americani au valori prea mari ale colesterolului.

Pentru ca lucrurile să fie şi mai rele, copiii şi tinerii americani tind să se îmbolnăvească începând de la vârste din ce în ce mai fragede. O treime din copiii americani sunt supraponderali sau prezintă riscul de a deveni supraponderali. Un număr din ce în ce mai mare dintre ei cad pradă unei forme de diabet care până nu demult putea fi găsită numai la adulţi, după care sunt îndopaţi cu medicamente.

Iar cauza tuturor acestor probleme este de fiecare dată aceeaşi: masa de dimineaţă, masa de prânz şi masa de seară.

Studiul China prezintă un mesaj clar şi concis de speranţă, risipind multe mituri şi dezinformări legate de starea de sănătate. Dacă doreşti să fii sănătos, schimbă-ţi dieta alimentară.



„Studiul China efectuat de Colin Campbell este o lucrare importantă şi uşor de citit. Împreună cu fiul său Tom, el comentează aici diferite studii referitoare la relaţia dintre dietă şi boală. Concluziile sale cu privire la consecinţele dăunătoare ale consumului de proteine de origine animală sunt incredibile. La fel de surprinzătoare a fost şi dificultatea de a prezenta rezultatele pe care le-a obţinut publicului larg. Este o istorie care merită citită.”



Robert C. Richardson, doctor în ştiinţe, laureat al Premiului Nobel

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.053 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.