Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Supravietuitorul Din Buffalo - comandacarti.ro

Supravietuitorul Din Buffalo

Supravietuitorul Din Buffalo
-6%
Preț: 19,74 lei
21,00 lei (-6%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 600
Format: 11x18
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Supravietuitorul Din Buffalo

Undeva în vestul statului New York există o culme muntoasă izolată, ale cărei păduri întunecate şi poieni scăldate de razele lunii sunt populate doar de cadavre, iar dacă nu reuşeşte să le dezlege misterul în cinci zile, Joe Kurtz, fost detectiv particular, va ajunge la rândul lui un leş neînsufleţit.
Se pare că toată lumea vrea să-i vină de hac lui Kurtz şi mulţi sunt cât pe ce să reuşească. Nişte atacatori necunoscuţi îi doboară cu câteva gloanţe pe acesta şi pe femeia care-i este ofiţer pentru eliberare condiţionată; Kurtz se alege cu durerea de cap a vieţii lui, dar frumoasa Peg O'Toole rămâne în comă, dependentă de aparatele care o menţin în viaţă. Lucrând la propriul caz prin ceaţa migrenei cumplite provocate de traumatismul cranian, Kurtz trebuie să se confrunte cu Toma Gonzaga, don-ul mafiot homosexual care-i datorează fostului detectiv particular cel puţin integritatea corporală, dacă nu chiar viaţa, şi cu Angelina Farino Ferrara, don-ul mafiot feminin care pare să-l dorească pe Kurtz - sau îi vrea doar capul.
Şi în timp ce un necunoscut ucide rând pe rând dependenţii de heroină din Buffalo şi le duce cadavrele într-un loc necunoscut, un criminal în serie poreclit Şmecherul Dibaci cloceşte un plan complex, diabolic.
De partea lui Kurtz se află poliţista Rigby King, o femeie frumoasă care i-a fost iubită pe vremea când erau amândoi nişte adolescenţi rebeli, la orfelinatul Părintele Baker. Rigby are şi ea planuri în ce-l priveşte pe Kurz, dar dacă scopul lor constă în a se culca cu el, a-l sprijini în acţiuni nu tocmai legale, a-l ajuta să rămână în viaţă sau pur şi simplu a-l băga la răcoare pe viaţă, Kurtz va trebui să descopere singur, pe calea cea mai grea.

Ritmul iute ca fulgerul şi acţiunea palpitantă sunt trăsătura caracteristică a întregii serii de romane cu Joe Kurtz, însă lupta de proporţii epice descrise în cartea de faţă stabileşte un nou standard pentru romanul poliţist. Saturată cu agresivitatea brută de pe străzile oraşului Buffalo, cartea lui Dan Simmons izbeşte precum un ciocan ce sfărâmă un deget într-o zi geroasă.
Începând din l982, când prima sa povestire publicată a câştigat Premiul memorial Rod Sterling în concursul pentru proză scurtă al Twilight Zone Magazine, DAN SIMMONS a câştigat o serie de premii dintre cele mai importante pentru genurile SF, horror, proză fantastică şi thriller, ca şi elogii pentru scrierile sale de ficţiune clasică. între cărţile sale se numără seria de trei romane avându-l ca protagonist pe Joe Kurtz, ca şi recentul roman epic SF Uium. Simmons trăieşte în regiunea montană Front Range din statul Colorado şi în prezent lucrează la un nou roman cu Joe Kurz.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.342 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.