Teste grila de autoevaluare - Matematica pentru clasa I

Teste grila de autoevaluare - Matematica pentru clasa I
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 200
Categoria: Clasa - I

DESCRIERE

Lucrarea de faţă respectă programa şcolară actuală și vine în întâmpinarea unui stil de învățământ modern, ușor, plăcut, prin care studiul matematicii să se realizeze într-un mod atrăgător. Lucrarea conține 128 de teste grilă de autoevaluare, toate având rezolvarea și răspunsul la sfârșitul lucrării. Fiecare test are în componența sa 7, 8 sau 9 probleme. La fiecare test se acordă 1 punct din oficiu. Fiecare problemă are un punctaj trecut în partea stângă, astfel încât suma punctelor tuturor problemelor din cadrul unui test, la care se adaugă 1 punct din oficiu, să totalizeze 10 puncte.

Lucrarea se adresează în primul rând elevilor din clasa I, constituind un instrument foarte puternic prin care elevul poate, în orice moment din desfășurarea anului școlar, să-și facă o autoevaluare a cunoștințelor din orice capitol sau paragraf al unui capitol care au fost parcurse anterior.

Lucrarea se adresează și profesorilor. Folosind această lucrare ei pot stabili cu mare ușurință și cu precizie maximă, în orice moment al anului școlar, gradul de însușire de către fiecare elev a cunoștințelor relative la un paragraf sau la un capitol.

Nu în ultimul rând lucrarea se adresează părinților care doresc să știe în permanență care este stadiul de pregătire la matematică al propriului copil și care pot, folosind această lucrare, să stabilească acest lucru și să ajute copilul pentru obținerea unui progres real.

Fiecare capitol se încheie cu mai multe teste grilă de autoevaluare. Ele pot fi folosite pentru o evaluare corectă a cunoștințelor din acel capitol. Lucrarea se încheie cu 7 teste grilă de autoevaluare finale cu ajutorul cărora se poate face o verificare a elevului, relativă la întreaga materie de clasa I. Prin fiecare test grilă din lucrare s-a urmărit acoperirea cât mai completă a paragrafului, capitolului sau a întregii materii. Autorul Culegere de probleme de algebra pentru clasele 9 - 12    

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.