Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Ultimul vis al lui Freud - comandacarti.ro

Ultimul vis al lui Freud

Ultimul vis al lui Freud
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-707-040-2
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 312
Categoria: Fictiune

DESCRIERE

Ultimul vis al lui Freud

O fascinantă autobiografie pe care Freud ar fi imaginat-o pe patul morţii… Amintirile, personajele şi relaţiile dintre ele se suprapun şi se succed într-o logică inedită, dictată de răbufnirea totală şi necontrolată a inconştientului eliberat de trecerea de la viaţă la moarte a omului Freud. Astfel, spre stupoarea cititorului, fiica se înfăţişează ca iubită, soţia ca soră, nepotul ca frate: „Majoritatea cuplurilor respectabile de evrei pe care le cunoşteam erau, în secret, într-o proporţie considerabilă, incestuoase."
Perversă şi neliniştitoare, cartea lui D. M. Thomas recompune tabloul autoanalizei lui Freud, o analiză pe care acesta nu şi-ar fi putut-o face probabil decât acum, adică supravieţuind încă vreo 60 de ani propriei morţi. Dacă într-adevăr o fi murit vreodată…

D. M. Thomas s-a născut în Anglia, în 1935 şi a fost poet, romancier, traducător şi profesor. A scris următoarele romane: The White Hotel, care a concurat pe lista premiului Booker în 1981, Ararat (1983), Swallow (1984), Sphinx (1986), Summit (1987), Lying Together (1990), Flying into Love (1992) şi Pictures at an Exhibition (1993).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Fictiune

Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.