Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
UPSTREAM ELEMENTARY SB - CURS LB. ENGLEZĂ UPSTREAM ELEMENTARY MANUALUL ELEVULUI - comandacarti.ro

UPSTREAM ELEMENTARY SB - CURS LB. ENGLEZĂ UPSTREAM ELEMENTARY MANUALUL ELEVULUI

UPSTREAM ELEMENTARY SB - CURS LB. ENGLEZĂ UPSTREAM ELEMENTARY MANUALUL ELEVULUI
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-1-84466-572-3
Anul publicării: 2011
Format: 16,5x23,5 cm
Categoria: Clasa - VI

DESCRIERE

UPSTREAM ELEMENTARY SB - CURS LB. ENGLEZĂ UPSTREAM ELEMENTARY MANUALUL ELEVULUI

Curs general pentru învăţarea limbii engleze, nivel gimnazial, clasa a VI-a, este structurat în 5 module, fiecare incluzând 2 unităţi de învăţare. Fiecare modul dezvoltă o anumită temă, într-un mod atractiv prin intermediul ilustraţiei, a tematicii şi a modului de abordare a acesteia. Manualul dezvoltă cele patru abilităţi: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activităţi interactive, redarea unor dialoguri şi situaţii din viaţa reală şi exerciţii lexicale ce prezintă şi activează vocabularul necesar incluzând expresii uzuale, texte din surse contemporane, însoţite de exerciţii ce încurajează lectura şi discuţia, secţiuni de pronunţie etc. Fiecare unitate se încheie cu o activitate de scriere, iar fiecare modul se încheie cu o activitate ce generează buna dispoziţie şi o secţiune de recapitulare şi autoevaluare. Interesul pentru învăţarea limbii engleze este stârnit şi susţinut şi prin intermediul secţiunilor de cultură generală din universul anglofon, a celor de literatură şi a modulelor crosscuriculare de la sfârşitul fiecărei unităţi, precum şi a paginilor speciale dedicate sărbătorilor (Earth Day, Mother's Day) de la sfârşitul cursului. Include pagini cu episoade de desene animate, cântece, glume şi jocuri, precum şi o secţiune de teorie şi exemple din gramatica limbii engleze şi exerciţii gramaticale opţionale, o secţiune cu activităţi pe perechi şi exerciţii lexicale suplimentare, al căror rol este de a încuraja şi motiva în procesul de învăţare a limbii engleze. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinţă, nivelul A2, şi se adresează atât elevilor de clasa a VI-a, cât şi adulţilor, nivel elementar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.