Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Vezi mai jos: dragostea - comandacarti.ro

Vezi mai jos: dragostea

Vezi mai jos: dragostea
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 656
Format: 11x18
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Vezi mai jos: dragostea

DESPRE CARTE
Momik, unicul fiu al unor supravieţuitori ai lagărelor morţii, trăieşte la Ierusalim, într-o familie şi o comunitate traumatizate, care refuză să evoce trecutul. Mai târziu, la maturitate, devenit scriitor, precum bunicul Anshel Wasserman, la rândul lui supravieţuitor al lagărelor de concentrare naziste, Momik porneşte într-o căutare dureroasă, prin care încearcă să înţeleagă şi să accepte Holocaustul. Astfel, porneşte într-o călătorie în Polonia, unde reinventează viaţa şi moartea scriitorului Bruno Schulz, victimă a naziştilor. Apoi rescrie destinul lui Anshel Wasserman – Sheherezada, care se salvează de la moarte, povestindu-i, noapte de noapte, comandantului lagărului de exterminare ultimele aventuri ale Copiilor inimii, eroii povestirilor sale pentru copii, scrise înainte de război. Vezi mai jos: dragostea este un roman tulburător, liric şi curajos, care vorbeşte despre supravieţuire şi vindecare, memorie şi identitate, speranţă şi iertare.

"Un scriitor care, de aproape două decenii, s-a impus ca una dintre cele mai originale şi talentate voci de pretutindeni."
New York Times Book Review

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.