Ani de cîine
38,97 lei
59,95 lei (-35%)

Ani de cîine

Ani de cîine
-35%
Preț: 38,97 lei
59,95 lei (-35%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-46-2435-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 672
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Ani de cîine

Premiul Nobel pentru Literatura 1999

„Mediul epicii lui Grass este muzica limbajului, un uluitor, ameţitor simţ al ritmului şi al frazării. Limba topeşte materia, transformînd-o în mişcare.” (Die Zeit)

„Ani de cîiine reprezintă o literatură de o mare forţă a limbajului, o grindină de idei şi provocări, o antologie de poveşti strălucit istorisite, de cadenţe poetice şi satire de înaltă virtuozitate; este, în acelaşi timp, un roman al artistului, un basm, o carte despre propria ţara, o frescă istorică.” (Der Spiegel)

„«Ani de cîine» este o naraţiune masivă, ramificată, bogată şi densă, în care sperietori, cîini şi personaje fantastice sînt trimise să colinde peisajul şi oraşele Germaniei (în special ţinutul de la gura Vistulei) în perioada dintre 1920 şi 1950... Putem rezuma valoarea romanului spunînd că primele două părţi alcătuiesc un tablou încărcat cu detalii de atmosferă, ce aminteşte de unele scene din picturile lui Bruegel. A treia parte, ultima, la fel de impresionantă, este o diatriba în manieră jurnalistică menită să dezvăluie falsitatea şi ipocrizia locuitorilor din Germania Federală contemporană.” (The New York Times)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.