Cum sa scrii o compunere – tipuri si modele de compuneri pentru clasa a IV-a

Cum sa scrii o compunere – tipuri si modele de compuneri pentru clasa a IV-a
Preț: 17,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-590-449-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 96

DESCRIERE

Caietul de lucru conține indicații teoretice pliate pe fiecare tip de compunere (compunerea imaginativă, realizarea unor dialoguri, compunerea plecând de la texte literare, compunerea cu scop practic), exerciții de înțelegere a textului literar și de stimulare a creativității.
Structura concisă, în trei Pași, îl va ajuta pe elevul de clasa a IV-a să înțeleagă cât mai bine etapele esențiale în crearea unei compuneri, fapt care îi va ușura efortul în următorii ani de studiu.
De asemenea, metoda îi va fi utilă în orice argumentare scrisă sau orală, dar și în realizarea oricărui exercițiu de creație.
Fiecare tip de compunere este însoțit de un model reprezentativ, care îl va ajuta pe elev să înțeleagă felul în care trebuie urmate etapele de lucru și cum se pun în practică regulile de redactare.
Cum să scrii o compunere își propune să atragă elevii spre lumea fascinantă a imaginației prin exerciții interactive, desene inspirate și o grafică veselă, respectând în același timp programa școlară.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.026 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.