Engleza - dicţionar de buzunar

Engleza - dicţionar de buzunar
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-93130-2-2
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 656
Format: 11,8 x 8,5

DESCRIERE

Engleza - dicţionar de buzunar

Un dicţionar de buzunar nou-nouţ englez-român şi român-englez în care veţi găsi cuvintele folosite în mod curent în engleza contemporană. Dicţionarul vă va fi util nu doar în călătorii şi la lucru, ci şi la şcoală sau la cursurile de limbi străine. Vă va ajuta să vă faceţi înţeleşi în situaţiile de zi cu zi, să vă exprimaţi mai clar şi să comunicaţi mai bine.

Am ales cu grijă cuvintele-titlu şi traducerile, astfel încât să găsiţi printre ele cuvintele şi expresiile cel mai des folosite, atât în limba scrisă, cât şi în limbajul colocvial. Am pornit de la cele mai noi dicţionare explicative englezeşti ale editurilor renumite (HarperCollins, Oxford, Cambridge, Longman, Cassel, MerriamWebster, Chambers, Random House etc.). În loc să conţină multe cuvinte învechite sau care nu se folosesc, dicţionarul vă oferă numeroşi termeni din limbajul contemporan.

Pentru a putea lucra cât mai bine cu dicţionarul am adăugat, pe lângă traduceri, alte informaţii suplimentare. Notele şi semnele grafice vă vor ajuta să alegeţi cea mai potrivită exprimare. Numeroasele expresii, exemple şi locuţiuni vă vor arăta cum puteţi folosi un cuvânt într-o propoziţie sau ce expresii puteţi forma.
Suntem convinşi că dicţionarul vă va fi un ajutor de nădejde.

Dicţionarul cuprinde: 656 de pagini • 30000 de cuvinte-titlu • Transcriere fonetică • Vocabular contemporan • Expresii şi exemple practice • Ideal pentru călătorii şi studii • Lista verbelor neregulate

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.253 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.