Evaluarea naţională 2015 la finalul clasei a VI-a • Matematică şi ştiinţe

Evaluarea naţională 2015 la finalul clasei a VI-a • Matematică şi ştiinţe
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2002-6
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 152

DESCRIERE

Evaluarea naţională 2015 la finalul clasei a VI-a • Matematică şi ştiinţe

Lucrarea de faţă se adresează elevilor de clasa a VI-a care vor susţine proba „Matematică şi Ştiinţe” din cadrul Evaluării Naţionale la sfârşitul anului şcolar. Această evaluare este o noutate pentru învăţământul românesc, ea nu reprezintă un examen sau un concurs, ci are un rol de „optimizare a învăţării, de elaborare acolo unde este cazul a planurilor individualizate de învăţare şi de preorientare şcolară către un anumit tip de liceu” (Anexa la Ordinul Ministrului Educaţiei nr. 5910 din 28. 09. 2012 privind aprobarea Metodologiei de organizare a Evaluării elevilor la finalul clasei a VI-a).

La sfârşitul clasei a şasea, încep să se contureze caracteristicile specifice fiecărui elev, de aceea este foarte important ca profesorii şi părinţii să înceapă să-şi formeze o opinie asupra tipului de liceu potrivit fiecărui elev la finalul gimnaziului. Evaluarea va permite dascălilor să înţeleagă progresul în timp al elevilor, capacitatea lor de a-şi îmbunătăţi situaţia, cât şi orientarea şcolară corectă.(...)

Conştienţi de faptul că, pentru mulţi dintre elevi, acest mod nou de evaluare transdisciplinar reprezintă o piatră de încercare, însă un mare plus în învăţământul românesc, autorii ureazâ mult succes elevilor de clasa a şasea, îi îndeamnă să parcurgă cu încredere paginile acestei culegeri şi îi asigură ca la final vor exclama victorios: „Am reuşit!”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.028 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.