Iubirile unui marinar
10,56 lei
12,00 lei (-12%)

Iubirile unui marinar

Iubirile unui marinar
-12%
Preț: 10,56 lei
12,00 lei (-12%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-9225-89-2
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 382
Format: 13X20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

IUBIRILE UNUI MARINAR
Farmecul amintirilor

Acţiunea din acest roman se brodează în jurul unor personaje reale şi imaginare, din tinereţea mea de marinar. Numele persoajelor reale au fost schimbate, pentru a intra în legendă, alături de personajele fictive. Pe când toate evenimentele din această poveste dulce şi amară se întâmplau în realitate şi aievea, noi, eroii ei, eram adolescenţi cu suflete curate şi pline de speranţe. De atunci, au trecut decenii zbuciumate, care ne-au crestat feţele şi sufletele cu patimi şi dureri. Numai farmecul amintirilor s-a ascuns adânc în sufletele noastre. îndrăznesc să ridic un colţ din vălul care le acoperă, să las amintirile să zboare libere şi cutezătoare cum erau visele noastre de atunci.
Rog persoajele care seamănă până la identificare cu personajele din roman să nu considere această poveste drept un amestec în viaţa personală! De când s-au întâmplat aceste evenimente, au nins atâtia ani peste noi şi ne-au făcut atât de înţelepţi... Mai bine să privim faptele cu nostalgie, şoptind un abia auzit Doamne, ce tineri eram pe i»*unei!
Farmecul amintirii . să ne legene măcar câteva clipe, să uităm povara anilor care ne apasă din ce în ce mai greu. Atât ne-a mai rămas din înflăcărarea tinereţii - farmecul amintirilor...

Pavel Coruţ

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.