Izvorul cel vesnic viu - Chico Xavier

Izvorul cel vesnic viu - Chico Xavier
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8742-74-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 392
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

În paginile sale, această remarcabilă carte pune bazele Spiritismului creștin și tratează, printre multe alte subiecte importante, legile adorării, munca în societate, progresul, egalitatea, libertatea, justiția, iubirea, caritatea și perfecțiunea morală, precum și speranța și consolarea.
Comunicarea dintre lumea spiritului și lumea fizică este în firea lucrurilor, și nu implică nimic supranatural; de aceea, găsim indicii cu privire la aceasta la toate popoarele și în toate epocile; în prezent, este un fenomen generalizat și evident pentru toată lumea.
Știm că educația cu bățul nu elevează caracterul și că discuția filosofică nu are nimic de-a face cu caritatea și justiția. Cu tot respectul pentru filosofia care pune întrebări și pentru știința care aduce răspunsuri, vom recunoaște întotdeauna în Spiritismul creștin Evanghelia Domnului, reînviată și activă, venită spre a instaura cu ajutorul lui Iisus religia cosmică a Iubirii universale și a Înțelepciunii dumnezeiești pe Pământ.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.030 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.