Logica, argumentare si comunicare - ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat

Logica, argumentare si comunicare - ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068873183
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Cuvant inainte   

Programa de examen pentru Bacalaureat 2019   
Modelul de subiect si barem pentru Bacalaureat 2019 (publicat de catre C. N. E. E.)   
Sinteza informatiei pentru examen   
Variante de teste   
Baremele si rezolvarile   
Bibliografie   


Intotdeauna examenele provoaca, mai ales in randul elevilor, multe emotii, stres, neliniste, dar, in acelasi timp, exista si dorinta, cum se spune la noi, „de a scapa cu bine".

Tocmai acest lucru ne-a motivat si anume faptul de a-i ajuta pe absolventii de liceu care aleg Logica la bacalaureat sa treaca cu bine acest examen al maturita-tii si pregatirea examenului sa devina efectiv una placuta.

Prin urmare, aceasta carte se adreseaza mai intai absolventilor de clasa a XII-a care se pregatesc pentru exa-men, dar, in egala masura, si colegilor profesori care ii sustin si ii coordoneaza pe elevi in demersul pregatirii examenului. Prin lucrarea de fata, ii avem in vedere si pe elevii de clasa a IX-a care studiaza disciplina Logica, argumentare si comuni-care; lucrarea le poate folosi in verificarea si fixarea cunostintelor in vederea susti-nerii testelor sau a tezelor.

Nici elevii de clasa a X-a si a XI-a nu sunt exclusi, ei avand o sursa de exercitii in vederea unui posibil bacalaureat la logica. De ase-menea, viitorii studenti la filosofie pot sa-si testeze cunostintele si competentele fundamentale de logica, ce vor constitui pentru ei baza studiului mai aprofundat al logicii in facultate (la Facultatile de filosofie, dar nu numai, logica este disciplina obligatorie, alaturi de ramurile filosofiei!).

Nu in ultimul rand, chiar pentru profe-sorii care sustin examenul national de definitivare in invatamant sau a concursului de titularizare poate fi utila aceasta carte (desi bineinteles, nu este suficienta!), in special in recapitularea notiunilor elementare, ce vor fi completate cu bibliografia de specialitate, in conformitate cu programele acestor examene.


Beneficiile acestei carti:

ofera sinteza teoriei/informatiei care trebuie stiuta la bacalaureat, intr-un limbaj clar si accesibil elevilor;
cuprinde programa oficiala de examen pentru Bacalaureat 2019, realizata de catre C. N. E. E.;
contine modelul de subiect si barem pentru Bacalaureat 2019 publicat de catre C. N. E. E. pe internet in 2 noiembrie 2018;
propune spre rezolvare, tuturor celor interesati, 25 de teste/variante in con-formitate stricta cu programa de examen, precum si cu modelul de subiect si barem pentru Bacalaureat 2019

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.030 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.