Stiu la bac! Bacalaureat la limba si literatura romana

Stiu la bac! Bacalaureat la limba si literatura romana
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-50-3569-3
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 384
Format: 17x24
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Bacalaureat la limba şi literatura română
Sinteze şi modele de subiecte cu sugestii de rezolvare

• Toată materia pe care trebuie să o parcurgi, într-o formă atent sintetizată, ca să ai siguranţa că examenul tău va fi foarte bine pregătit.

• Toată teoria şi istoria literară pe care programa de bac ţi-o cere, ca să ştii cum să te descurci cu scriitorii şi curentele literare.

• Un capitol întreg, special întocmit, ca să ştii cum să redactezi fără dificultăţi un eseu pentru proba scrisă.

• Câte 30 de propuneri de subiecte pentru proba orală, subiecte tip I, subiecte tip II şi subiecte tip III pentru proba scrisă, ca să te verifici tu însuţi.

• Sugestii de rezolvare pentru toate cele 120 de subiecte prezentate, ca să ai un model concret de abordare a examenului.

Şi, desigur, succes la bac!


LUMINIŢA MEDEŞAN predă la Colegiul Naţional „George Coşbuc“ din Cluj şi este membră fondatoare a Asociaţiei Profesorilor de Limba şi Literatura Română „Ioana Em. Petrescu“. Redactor la revista Perspective. Autoare de manuale şcolare şi auxiliare şcolare pentru liceu.

MONICA HALASZI predă la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu“ din Bistriţa. Este autoare de manuale şi auxiliare şcolare şi membră în Comisia Naţională pentru Limba şi Literatura Română.

SOFIA DOBRA este directoarea adjunctă a Şcolii Nr. 131 din Bucureşti, dar de fapt este celebră în toate şcolile din România. Este doctor în filologie şi profesor metodist, mentor şi formator. Ca practician în învăţământul românesc, Sofia Dobra a participat la elaborarea programelor şcolare de limba română şi a fost implicată în proiecte educaţionale de mare amploare. Este coautorul manualelor de limba şi literatura română de la Humanitas pe care, din 1997 încoace, le cunoaşte orice cadru didactic din România. Sofia Dobra iubeşte arta şi designul de calitate, aplicat cărţilor sale şi maşinii pe care o conduce, un Renault verde-verde.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.029 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.