Mâini de cal

Mâini de cal
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-150-098-0
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 208
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Mâini de cal
Ce legătură există între căzătura spectaculoasă cu bicicleta a unui puşti de 10 ani, petrecerea de aniversare a unei adolescente care avea să ducă, după un timp, la sfârşitul tragic al unuia dintre partcipanţi, şi ideea nebunească a doi prieteni adulţi, dintre care unul e un chirurg estetician de succes, de a escalada în premieră un munte periculos din cordiliera Boliviei? Şi totuşi acestea – şi multe alte scene aparent disparate – se încastrează perfect într-un puzzle construit de Daniel Galera cu măiestrie şi cu o mare economie de mijloace, dozând cu aproape ştiinţific duritatea şi lirismul, în jurul unei emoţionante istorii de culpă din laşitate şi răscumpărare prin curaj şi cultul prieteniei. Totul pe fundalul oraşului brazilian Porto Alegre, capitala statului Rio Grande do Sul, ale cărui cartiere tradiţionale mărginaşe mor cu încetul, spre a face loc edificiilor moderne ale unei mari metropole.
Născut în 1979, Daniel Galera face parte dintre trinerii prozatori brazilieni de succes, ale cărui cărţi, uneori adaptate pentru teatru şi cinematograf, au fost distinse cu numeroase premii şi traduse în germană, italiană şi franceză.
Traducere: Micaela Ghitescu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Beletristica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.039 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.