Parrot şi Olivier în America

Parrot şi Olivier în America
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-710-060-0
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 504

DESCRIERE

Parrot şi Olivier în America

Olivier, fiul unor nobili francezi care au scăpat ca prin urechile acului de ghilotina Revoluţiei Franceze, este trimis de către familia sa în Statele Unite ale Americii pentru a fi la adăpost de ameninţarea care încă planează asupra aristocraţiei. Aici, tânărul snob, naiv şi visător va trebui să facă faţă Lumii Noi, avându-l alături în aventura sa americană pe John Larrit, supranumit Parrot, ca secretar-servitor. Englez, artist, aventurier, Parrot va deveni în cele din urmă cel mai bun prieten al tânărului Olivier.        
Deşi are ca sursă de inspiraţie viaţa lui Alexis de Tocqueville, Parrot şi Olivier în America nu este o biografie, ci o reinventare a experienţei americane a acestuia. Romanul lui Peter Carey este o poveste picarescă minunată, de un umor colosal, cu un limbaj extraordinar. 

 

„Probabil cel mai fermecător şi mai antrenant roman scris până acum de acest demon povestitor.“ 

Paul Auster

 

„Un roman extraordinar, foarte amuzant. Un limbaj viu, puternic şi poetic.“

The Guardian

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.036 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.