Raul hrana noastra cea de toate zilele

Raul hrana noastra cea de toate zilele
Preț: 16,35 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 973-88979-0-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 222
Format: 16X23

DESCRIERE

Raul hrana noastra cea de toate zilele.

CUVÂNT DINTÂI

De unde vine răul? Când a apărut răul în lume? De ce oamenii buni suferă?... - întrebări ale căror răspunsuri sunt cunoscute de cei care frecventează Biserica sau citesc Biblia.
Sunt însă şi alţii - şi din toate domeniile - în mintea cărora aceste întrebări stăruie... Pentru aceştia am încercat (nu fără teamă) să căutăm un răspuns (fie şi parţial), bazându-ne pe versetele biblice, pe învăţăturile unor sfinţi, opiniile unor personalităţi din domeniile religiei, filosofiei, ştiinţei şi culturii.


Versetele biblice, introduse în carte, au fost extrase din Biblia sau Sfânta Scriptură - ediţie jubiliară a Sfântului Sinod - versiune tradusă după Septuaginta, redactată şi adnotată de I.P.S. Mitropolit Bartolomeu Valeriu Anania.


HRISTACHE POPESCU

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.026 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.