Sa pregatim rapid orice concurs de matematica (clasa IV)

Sa pregatim rapid orice concurs de matematica (clasa IV)
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 92

DESCRIERE

Lucrarea de faţă a fost elaborată în conformitate cu programa şcolară actuală, cu scopul de a veni în sprijinul tuturor elevilor din clasa a IV-a care se pregătesc pentru concursurile de matematică, şi mai ales învăţătorilor care doresc realizarea de performanțe cu elevii de la clasă.
   Toate problemele din această lucrare sunt probleme de tip grilă cu 5 răspunsuri posibile.
   Prin conceperea exerciţiilor şi problemelor este stimulată gândirea şi creativitatea elevului şi ajutată dezvoltarea imaginaţiei şi a spiritului de observaţie al acestuia.
   Lucrarea are o densitate mare de probleme şi exerciţii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme. Acolo unde a fost posibil, s-a realizat o acoperire cât mai completă a capitolelor tratate, dându-se posibilitatea elevului, ca prin repetiţie şi evaluare să aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate.
   Lucrarea se încheie cu 4 teste grilă de evaluare.
   În prima parte a lucrării sunt prezentate enunţurile problemelor, grupate pe clase.
   În partea a doua a lucrării sunt date rezolvări la majoritatea problemelor, indicații sau răspunsuri pentru restul exerciţiilor şi problemelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.