Scapa de capcana vinovatiei-Gael Lindenfield

Scapa de capcana vinovatiei-Gael Lindenfield
-10%
Preț: 26,91 lei
29,90 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-38-0277-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Categoria: Hobby

DESCRIERE

Vina este acel sentiment enervant care ne determină să credem că ceva ce am făcut, sau poate nu am făcut, nu este bine. Vina este o emoţie pozitivă esenţială, dar dacă nu o abordăm într-o manieră constructivă, se poate întoarce împotriva noastră. Ne va sabota relaţiile şi ne va împiedica să evoluăm şi să ne vedem fiecare de vieţile noastre.

 

Gael Lindenfield, psihoterapeută şi specialistă în dezvoltare personală, vă va ajuta să înţelegeţi diferitele tipuri de vină, cum ar fi: vina din copilărie, vina părintească, vina supravieţui­torului, vina religioasă sau vina legată de job. Citind această carte, veţi face paşi importanţi şi utili pentru a putea scăpa de sentimentele de neputinţă şi anxietate. De asemenea, veţi în­văţa cum:

 să schimbaţi felul în care vă simţiţi când faceţi o greşeală

• să vă creşteţi stima de sine şi încrederea în propriile forţe

• să vă cereţi scuze şi să îndreptaţi lucrurile

• să îi ajutaţi pe ceilalţi să scape de sentimentul de vină

• să evitaţi în viitor să cădeţi în capcana vinovăţiei

• să gestionaţi, în general, sentimentul de vinovăţie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Hobby - Cele mai vândute cărți

Created in 0.035 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.