Secretele celor trei maeștri ai succesului pentru a-ți schimba viața

Secretele celor trei maeștri ai succesului pentru a-ți schimba viața
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-588-834-0
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 384
Format: 15 x 22,50 cm
Categoria: Carti - Cheie

DESCRIERE

Secretele celor trei maeştri ai succesului pentru a-ţi schimba viața

Trei obiceiuri fundamentale care îţi vor îmbunătăți statutul financiar, relaţiile şi sănătatea

 

Trei personalităţi marcante din lumea afacerilor îşi dezvăluie secretele, într-o antologie ce reuneşte viziunile lor asupra vieţii, astfel încât tu să dobândeşti o imagine de ansamblu care să te ajute să faci bani.

 

Vei învăţa să-ţi foloseşti incredibila putere a psihicului pentru a atrage prosperitatea în viaţa ta.

 

◘ Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru autor american de cărţi motivaţionale. A trecut de la jurnalistică la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri, preşedinţi şi personalităţi precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.

Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului. Ca rezultat al cercetărilor întreprinse în calitate de reporter şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filosofia împlinirii“, abordată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre îmbogăţire, formula prin care orice om se poate realiza atât pe plan material, cât şi spiritual. Deşi concepute cu mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltării personale.

 

◘ Dale Carnegie (pe numele său real Dale Carnegey) s-a născut la 24 noiembrie 1888, într-o fermă din Missouri şi s-a stins din viaţă la 1 noiembrie 1955, la Forest Hills, New York. Este considerat cel mai mare autor de literatură motivaţională din toate timpurile.
Situaţia financiară precară de care s-a lovit la începutul vieţii l-a îndrumat către o carieră fulminantă, ajungând curând să conferenţieze cu sălile pline pe teme precum influenţarea oamenilor şi arta discursurilor. Concomitent, începe să publice diverse broşuri în care-şi prezintă în mod sistematizat metodele de învăţare; în 1926, acestea vor fi adunate într-o carte despre arta de a vorbi în public.

Pe Dale Carnegie îl regăsim în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. La jumătate de veac de la moartea lui, atât scrierile, cât şi cursurile sale sunt la fel de solicitate ca în primii ani după lansare, iar conferinţele Fundaţiei Carnegie sunt frecventate şi azi de mii de oameni, probându-şi astfel actualitatea şi utilitatea.

 

◘ Joseph Murphy (1898-1981) a primit o educaţie aleasă, atât în Irlanda, cât şi în Anglia. Şi-a petrecut mulţi ani studiind diversele religii ale lumii, cu o aplecare deosebită către religiile orientale. Acest lucru l-a condus la o înţelegere aprofundată asupra adevărului conţinut, practic, de toate religiile lumii, şi anume, principiul universal care susţine că: „Toată puterea de care avem nevoie se află în noi!“

Murphy a fost liderul spiritual al Bisericii Ştiinţei Divine din Los Angeles, timp de 28 de ani. Predicile sale duminicale atrăgeau în jur de 1. 500 de oameni. Murphy a avut, de asemenea, o emisiune difuzată la radio, extrem de populară în acele vremuri şi a scris peste 30 de cărţi.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.026 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.