Stoner

Stoner
Preț: 29,95 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-46-4973-0
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 272
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Stoner

O capodoperă necunoscută, un roman redescoperit după 50 de ani şi devenit bestseller internaţional
„Una dintre cele mai fascinante cărţi pe care le veţi citi vreodata” (Tom Hanks)

William Stoner, fiul unor fermieri din Vestul Mijlociu, se înscrie la Universitatea din Missouri pentru a studia agricultura. Încet-încet, îşi dă seama că adevărata sa vocaţie este literatura. Ajuns profesor, va încerca să insufle generaţiilor de studenţi dragostea pentru lecturi, ducînd în acelaşi timp o viaţă aparent banală, care capătă însă o valoare universală. E, de fapt, viata majorităţii dintre noi, cu conflictele, singurătăţile, izbînzile şi mai ales înfrîngerile noastre într-o lume cel mai adesea potrivnică. „Stoner” este o experienţă literară unică, un imn închinat literaturii care ne modelează vieţile.

„«Stoner» e un roman admirabil, o descoperire extraordinară pentru toţi iubitorii de literatură.” (Ian McEwan)

„Cartea lui John Williams e un fenomen rar întîlnit, mai rar decît apariţia unui mare roman; e romanul perfect, o poveste atît de bine spusă, de frumos scrisă şi într-atît de emoţionantă, încît îţi taie răsuflarea.” (The New York Times Book Review)

„Unul dintre marile romane ale literaturii americane.” (Bret Easton Ellis)

„O carte splendidă, de o tristeţe inexorabiă, plină de spirit şi de rafinament.” (Nick Hornby)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Beletristica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.307 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.