Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Strada ingusta - comandacarti.ro

Strada ingusta

Strada ingusta
Preț: 22,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1038-85-8
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 256
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Strada ingusta

Viaţa în micul târg de provincie Torrelles, aflat aproape de Barcelona, nu e deloc uşoară pentru tânărul medic veterinar care a venit aici să-şi pună cunoştinţele în slujba oamenilor simpli de la ţară. Reci şi suspicioşi, localnicii îl privesc cu neîncredere şi doar sprijinul văduvei Colomer îi va deschide porţile societăţii burgheze, ca şi pe ale staulelor şi ale coteţelor de la ţară, unde sălăşluiesc cei mai mulţi dintre pacienţii săi. Romanul prezintă o varietate de tipologii umane reunite sub pretextul vecinătăţii pe cea mai îngustă stradă din oraş, iar precizia cu care Pla creionează aceste portrete este impresionantă. Micile intrigi de provincie capătă noi reliefuri în acest roman captivant al celui mai citit autor catalan al secolului XX.

RECENZII

Rating general
4 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
4
Lectură lejeră, de vară, chit că s-a produs în ultimul week-end de noiembrie. Dialog aparent facil, intrigă puţină, mult psihosocial rural, Pla place.

Titluri de același autor

Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.