Surse de vitalitate. Un program complet pentru minte şi trup, de vindecare a oboselii cronice

Surse de vitalitate. Un program complet pentru minte şi trup, de vindecare a oboselii cronice
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-669-090-3
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 184
Format: 13X20

DESCRIERE

Surse de vitalitate. Un program complet pentru minte şi trup, de vindecare a oboselii cronice

DEEPAK CHOPRA a impus în lumea medicalã vechea tradiţie indianã a vindecãrii holistice, cunoscutã sub numele de Ayurveda. Revista Time l-a selecţionat printre cele 100 de personalitãţi ale secolului XX. A scris 25 de cãrţi şi a înfiinţat un centru de sãnãtate în California, fiind astãzi cel mai cunoscut promotor al combinaţiei dintre metodele medicinei clasice şi ale celei orientale.

Oboseala înseamnã absenţa energiei fizice, intelectuale şi emoţionale. Cînd aceastã stare nu ne mai pãrãseşte, vorbim despre oboseala cronicã, o problemã rãspînditã în societatea modernã. Totuşi, natura abundã de energie, este o sursã inepuizabilã. Aici intervine marea contribuţie a autorului, care, pornind de la principiile ayurvedice, vã ajutã sã învingeţi oboseala printr-un program special pentru minte şi trup. Scopul principal al acestuia este refacerea legãturii pe care orice fiinţã o are cu natura şi cu universul. Astfel vã veţi putea conecta oricînd la sursa universalã a energiei, ba mai mult, veţi deveni un izvor de vitalitate. Deepak Chopra este un terapeut şi un lider spiritual apreciat în întreaga lume, printre adepţii sãi numãrîndu-se şi personalitãţi ca Elizabeth Taylor sau Donna Karan.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.029 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.