Teste grila de matematica pentru clasele 1 - 4

Teste grila de matematica pentru clasele 1 - 4
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 204

DESCRIERE

Lucrarea de faţă este o ediție revizuită și adăugită, care față de ediția anterioară conține numai teste grilă de autoevaluare, care permit copilului o autoevaluare rapidă, iar părintelui sau profesorului o evaluare simplă, corectă și eficientă a elevului.

Prin conceperea exerciţiilor şi problemelor este stimulată gândirea şi creativitatea elevului şi ajutată dezvoltarea imaginaţiei şi a spiritului de observaţie al acestuia.

Lucrarea reia întreaga materie de clasele I-IV şi pentru fiecare capitol în parte din fiecare clasă prezintă câteva teste grilă de autoevaluare care realizează o acoperire cât mai completă a capitolului tratat, dându-se posibilitatea elevului să aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolul abordat.

În prima parte a lucrării sunt prezentate enunţurile testelor grilă, grupate pe clase, iar în cadrul fiecărei clase pe capitole.

În partea a doua a lucrării sunt date răspunsurile la toate testele grilă de autoevaluare prezentate.

Fiecare clasă se încheie cu câteva teste grilă de autoevaluare, din întreaga materie a clasei, care ajută elevul să aprofundeze cunoştinţele însuşite, să-şi dezvolte imaginaţia, gândirea şi creativitatea, şi ajută învăţătorul să stabilească gradul de însuşire  de către elev a cunoştinţelor din acea clasă.

La sfârşitul lucrării sunt prezentate 12 teste grilă de autoevaluare cu subiecte din toţi cei 4 ani de şcoală.

Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adresează şi elevilor care se pregătesc pentru concursurile de matematică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.025 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.