Teste grila de matematica pentru clasele 5 - 8

Teste grila de matematica pentru clasele 5 - 8
-22%
Preț: 10,92 lei
14,00 lei (-22%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 160
Categoria: Clasele V-VIII

DESCRIERE

Lucrarea de faţă a fost elaborată în conformitate cu programa şcolară actuală, cu scopul de a veni în sprijinul elevilor din clasele V-VIII, părinţilor care doresc să-şi ajute copiii, precum şi profesorilor.

Prin conceperea exerciţiilor şi problemelor este stimulată gândirea şi creativitatea elevului şi ajutată dezvoltarea imaginaţiei şi a spiritului de observaţie al acestuia.

Lucrarea reia întreaga materie de clasele V-VIII şi pentru fiecare capitol în parte din fiecare clasă prezintă câteva teste grilă, care realizează o acoperire cât mai completă a capitolului tratat, dându-se posibilitatea elevului să aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolul abordat.

În prima parte a lucrării sunt prezentate enunţurile testelor grilă, grupate pe clase, iar în cadrul fiecărei clase pe capitole.

În partea a doua a lucrării sunt date răspunsurile la testele grilă prezentate.

Fiecare clasă se încheie cu câteva teste grilă de evaluare, din întreaga materie a clasei, care ajută elevul să aprofundeze cunoştinţele însuşite, să-şi dezvolte imaginaţia, gândirea şi creativitatea, şi ajută profesorul să stabilească gradul de însuşire  de către elev a cunoştinţelor din acea clasă.

La sfârşitul lucrării sunt prezentate 12 teste grilă cu subiecte din toţi cei 4 ani de şcoală.

Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adresează şi elevilor care se pregătesc pentru concursurile de matematică, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utilă pentru cercurile de elevi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.