Constructii din piatra - Poti face si singur

Constructii din piatra - Poti face si singur
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-1822-12-9
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 124
Format: 13X20

DESCRIERE

PIATRA - Constructii din piatra

Un cuvânt de introducere

Construitul artizanal - un hobby care în ziua de azi a devenit pentru milioane de oameni un mod de petrecere a timpului liber foarte înţelept. Fie că este vorba doar despre o casă veche închiriată sau despre proprietatea personală, puţină îndemânare şi un ghid profesionist pot da rezultate uimitoare şi atrăgătoare în încercările de a efectua o mică reparaţie, o renovare, înfrumuseţare, adaptare sau extindere. Iar construitul artizanat vă face şi plăcere: bucuria muncii proprii, al cărui rezultat poate fi văzut şi admirat zi de zi; vă ajută să economisiţi bani, cu care vă puteţi îndeplini dorinţe la care visaţi de mult, şi vă scapă de dependenţa de muncitorii după care trebuie să aşteptaţi săptămâni, pentru ca la sfârşit să vă daţi seama că n-au făcut mare lucru.
Magazinele de specialitate şi cele de bricolaj şi de construcţii îi oferă constructorului amator toate uneltele şi materialele necesare. Totuşi, uneltele bune şi entuziasmul nu sunt suficiente. Obligatorii sunt o pregătire solidă şi cunoştinţe de specialitate despre cum se desfăşoară o lucrare şi despre cele mai importante puncte ale ei.
Cartea de faţă, a XIII-a din seria Poţi face şi singur vă arată cum se fac construcţiile din piatră şi vine cu sugestii şi idei valoroase care şi-au demonstrat utilitatea de mii de ori în practică. Fiecare etapă a lucrării este explicată detaliat, pas cu pas, şi exemplificată în scris şi în imagini. Simboluri vizibile vă arată dintr-o privire la ce grad de dificultate şi necesar de forţă şi timp trebuie să vă aşteptaţi la fiecare etapă, de ce unelte aveţi nevoie şi câţi bani economisiţi prin munca Dvs.
Iată interpretarea diferitelor nivele:
Grad de dificultate 1 - lucrări pe care le poate face şi cineva neexperimentat. Este nevoie doar de puţină îndemânare.
Grad de dificultate 2 - lucrări pentru care este nevoie de puţină experienţă de lucru cu uneltele şi materialele. Este nevoie de o îndemânare medie.
Grad de dificultate 3 - lucrări pentru care este nevoie de experienţă profesională. Este nevoie de o îndemânare peste medie.
Necesar de forţă 1 - lucrări uşoare, simple, pe care le poate face oricine fără probleme
Necesar de forţă 2 - lucrări pentru care este nevoie de o anumită forţă fizică
Necesar de forţă 3 - lucrări pentru constructori puternici, care nu se tem de munca grea

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.029 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.