Izolarea termica a locuintelor - Poti face si singur

Izolarea termica a locuintelor - Poti face si singur
Preț: 13,50 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-1822-10-5
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 242
Format: 13X20

DESCRIERE

IZOLAREA TERMICA a locuintelor

Calculul coeficientului global de izolare termică a clădirilor G este important nu doar fiindcă reflectă nivelul pierderilor de căldură prin suprafaţa exterioară a unei clădiri ci şi pentru că el trebuie să însoţească obligatoriu documentaţia necesară în vederea obţinerii autorizaţiei de construire.
Prima parte a cărţii vă oferă toate datele necesare pentru a putea să vă faceţi singuri acest calcul.
A doua parte vă dezvăluie în detaliu simplitatea executării unei izolaţii termice corecte pentru locuinţa dumneavoastră, mai veche sau în curs de ridicare precum şi caracteristicile principale ale multor materiale specifice aflate în comerţ.

INSTALATII SOLARE
... Revoluţia energetwpOrT rieşte de jos. Activitatea individuală ă cetăţeanului, nu cea a legislativului, a deschis drumuţsţr? sursele inepuizabile de energie/ iar politicul începe - într-un final - să se orienteze în această direcţie...

... Primul grup de iniţiativă (...) a devenit între timp o mişcare puternică şi a încurajat implementarea soluţiei noastre de încălzire solară în ţâri precum Elveţia, Italia, Franţa, Germania, Anglia, Finlanda, Portugalia, Slovenia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina şi Zimbabwe...

... Strategiile bune de piaţă au adus Austria pe un loc important
în Europa. Numai în Grecia, suprafaţa de colectoare pe cap de locuitor este mai mare...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.110 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.