Sobe si seminee - Poti face si singur

Sobe si seminee - Poti face si singur
Preț: 11,50 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-8011-99-1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 148
Format: 13X20

DESCRIERE

SOBE si SEMINEE

CUVÂNT ÎNAINTE

A realiza ceva de unul singur este un hoby, care astăzi a devenit o petrecere utilă a timpului liber în cel mai serios sens al cuvântului. Fie că este vorba de construcţia veche a locuinţei închiriate, sau de proprii patru pereţi, cu ceva îndemânare şi cu o îndrumare profesională se obţin rezultate fascinante : la micile reparaţii, la lucrările de înfrumuseţare şi nu în ultimul rând la lucrările de renovare şi de reconstrucţie.
Şi, a face de unul singur reprezintă un lucru care aduce plăcere şi bucurie în cadrul propriei munci, ale cărei rezultate se pot vedea şi admira zi de zi- cu această ocazie se economisesc bani, cu care se pot realiza dorinţe îndelung nutrite şi independent de muncitorii meseriaşi, pe care în unele situaţii trebuie să-i aştepţi in zadar săptămâni întregi. Magazine şi pieţe specializate pentru constructori amatori şi pentru materiale de construcţii îi aprovizionează pe constructorii amatori cu toate uneltele şi materialele de care aceştia au nevoie. Totuşi o unealtă potrivită şi entuziasmul singur nu ajung pentru o asemenea lucrare. Imperios necesare sunt o pregătire temeinică şi cunoştiinţe de specialitate pentru felul în care se realizează o lucrare şi de ce trebuie să se ţină cont când acesta se execută.

COMPACT PRAXIS- Selbst Ofen und Kamine bauen-respectiv, în traducere, COMPACT PRAXIS - A construi de unul singur sobe şi şeminee arată cum se poate realiza acest lucru. Cu sugestii şi indicaţii foarte valoroase, care in practică sunt experimentate şi verificate înmiit. Fiecare procedeu de lucru este arătat amănunţit, pas cu pas, şi paralel explicat cu ajutorul textului şi imaginilor. Simbolurile arată, pe o fotografie, cu ce grad de dificultate şi cu ce consum de forţă şi timp avem de-a face în cadrul fiecărui procedeu de lucru, ce unelte şi de câţi bani avem nevoie pentru realizarea lui. Totodată ni se indică ce sumă de bani economisim prin propria noastră muncă, cititorul fiind permanent informat asupra eficienţei practice a acestui ghid. - Gradul de dificultate 1 - Lucrări care pot fi realizate de cei neexperimentaţi, fără prea mult exerciţiu în domeniu. Se cere numai o îndemânare meşteşugărească redusă ce ţine de operaţiile manuale.
- Gradul de dificultate 2 - Lucrări care necesită un oarecare exerciţiu cu privire la unelte şi material. Este necesară o îndemânare meşteşugărească medie.
- Gradul de dificultate 3 - Lucrări care necesită un exerciţiu profesional. Este imperios necesară o îndemânare meşteşugărească peste medie.
- Consumul de forţă 1 - Lucrare uşoară, pe care o poate realiza uşor oricine.
- Consumul de forţă 2 - Lucrări, care presupun o anumită forţă fizică.
- Consumul de forţă 3 - Lucrări pentru meseriaşii care nu precupeţesc să execute muncile solicitante din punct de vedere fizic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.025 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.